امروز : شنبه 18 مهر 1405 بروزرسانی:1405/07/12

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

11:01 AM 1405/06/31 تعداد بازدید: 4


معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران با اشاره به ظرفيت بازار روسيه براي محصولات شيلاتي گفت: تنوع محصولات ايران در حوزه شيلات ۳گسترده است و بازار روسيه نيز ظرفيت قابل توجهي براي توسعه صادرات اين محصولات دارد.

  حمزه رستم ‌پور گفت: ايران با هدف معرفي ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي شيلاتي و گسترش بازارهاي صادراتي، با حضور و همراهي دولت و بخش خصوصي در نمايشگاه بين‌المللي آبزيان روسيه شركت ‌كرد كه مي‌تواند زمينه‌ساز توسعه همكاري‌هاي تجاري و افزايش صادرات محصولات شيلاتي ايران باشد.

معاون وزير جهاد كشاورزي با بيان اين‌كه روسيه از حضور گسترده و منسجم هيات ايراني استقبال كرد، افزود: بيش از ۲۰۰ نفر از فعالان بخش خصوصي در اين نمايشگاه حضور داشتند و براي انتقال محصولات نيز يك پاويون اختصاصي در نظر گرفته شد.

وي با اشاره به اين‌كه نمايشگاه روسيه نتايج بسيار خوبي به همراه داشت  گفت با اشاره به مذاكرات انجام‌شده درباره ثبت و صادرات محصولات گفت: در گذشته در برخي موضوعات، از جمله حوزه درياي خزر، تفاهم‌هايي با روسيه داشتيم، اما در اين سفر موضوعات جديد و گسترده‌تري در زمينه صادرات و تجارت آبزيان مطرح و پيگيري شد.

حمزه رستم ‌پور   يكي از دستاوردهاي مهم حضور در رويداد شيلات در روسيه را نمايش ظرفيت توليد و تجارت ايران عنوان كرد و گفت: حضور گسترده هيات ايراني در واقع پيام قدرت در حوزه توليد و تجارت است؛ در اين نمايشگاه، توليدكنندگان و فعالان تجاري از استان‌هاي مختلف كشور از جمله گلستان، كردستان، لرستان و چهارمحال و بختياري حضور داشتند.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)