4:13 PM 1403/11/22
|
|
تعداد بازدید: 49
|
|
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات استان گلستان، همزمان با چهل و ششمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، مديركل ، كاركنان اداره كل شيلات گلستان و شهرستان ها با حضور خود در مراسم راهپيمايي ۲۲ بهمن، حمايت خود را از آرمانهاي والاي امام خميني (ره) و نظام جمهوري اسلامي ايران اعلام كردند.
در اين مراسم كه با حضور گسترده مردم انقلابي و مسئولان استاني در گرگان برگزار شد، كاركنان اداره كل شيلات گلستان با در دست داشتن پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران، عزم راسخ خود را براي حفظ دستاوردهاي انقلاب و ادامه راه شهيدان اعلام كردند.
مديركل شيلات گلستان در حاشيه اين مراسم با بيان اينكه راهپيمايي ۲۲ بهمن نماد وحدت و همدلي ملت ايران است، گفت: «حضور پرشور مردم در اين مراسم نشان دهنده عمق پيوند آنان با آرمانهاي انقلاب اسلامي و مقابله با هرگونه توطئه دشمنان است.»
وي همچنين افزود: «اداره كل شيلات گلستان با تمام توان در راستاي تحقق اهداف انقلاب اسلامي و خدمت به مردم تلاش ميكند و حضور كاركنان در اين راهپيمايي نشانه تعهد آنان به ارزشهاي انقلابي و نظام اسلامي است.»
مراسم راهپيمايي ۲۲ بهمن در استان گلستان همچون ديگر نقاط كشور با شور و شعفي خاص برگزار شد و شركت كنندگان با سر دادن شعارهاي انقلابي، وفاداري خود را به آرمانهاي امام راحل(ره) اعلام كردند.