امروز : چهارشنبه 17 بهمن 1403 بروزرسانی:1403/11/16

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

12:17 PM 1403/10/01 تعداد بازدید: 76

به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، دكتر جباري، مديركل شيلات استان، از برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در حاشيه جشنواره بزرگ يلدايي خبر داد. اين كارگاه با هدف ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و آشنايي بانوان با روش‌هاي متنوع پخت غذاهاي دريايي، در محل تالار فخرالدين اسد گرگاني برگزار شد.
دكتر جباري با اشاره به اهميت مصرف آبزيان در سلامت و تغذيه، افزود: "اين كارگاه با حضور مدرس طبخ آبزيان«خانم ايري» و استقبال گسترده علاقه‌مندان همراه بود. در اين دوره آموزشي، تعدادي از  غذاهاي آبزيان به صورت عملي آموزش داده شد تا بانوان بتوانند با اطمينان و لذت بيشتري از اين غذاهاي سالم در سفره‌هاي خود استفاده كنند."
مديركل شيلات گلستان تاكيد كرد: "اداره كل شيلات استان، همواره در تلاش است تا با برگزاري چنين كارگاه‌هايي، فرهنگ مصرف آبزيان را در جامعه نهادينه كند و مردم را با خواص بي‌نظير اين غذاهاي دريايي آشنا نمايد. ما اميدواريم كه با اين اقدامات، شاهد افزايش مصرف سرانه آبزيان در استان باشيم."
شايان ذكر است، جشنواره بزرگ يلدايي به مناسبت گراميداشت هفته زن و روز مادر از تاريخ 27 آذرماه تا 2 دي ماه در محل تالار فخرالدين اسد گرگاني در حال برگزاري است.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)