امروز : سه شنبه 7 آذر 1402 بروزرسانی:1402/09/06

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

1:03 PM 1402/08/14 تعداد بازدید: 81

اداره شيلات شهرستان كلاله، گاليكش و مراوه تپه در راستاي ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و افزايش سرانه مصرف ماهي به عنوان غذاي سلامتي، كارگاه آموزش طبخ آبزيان را در مدرسه شبانه روزي عشايري بخش پيشكمر شهرستان كلاله برگزار كرد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، در اين كارگاه كه با حضور بانوان روستايي و عشايري علاقمند به طبخ آبزيان برگزار شد، نحوه نگهداري و روش هاي گوناگون طبخ بيش از ۵ نوع غذا بر پايه ماهي آموزش داده شد.
مهندس ملاشاهي، رئيس اداره شيلات شهرستان كلاله، گاليكش و مراوه تپه در حاشيه اين كارگاه اظهار داشت : با توجه به ارزش غذايي آبزيان در جهت سلامت خانواده و اهميت بالاي آن، برگزاري اين دوره آموزشي مي تواند نقش مهمي در جهت نگرش خانواده هاي روستايي و عشايري به سمت مصرف آبزيان به عنوان غذاي سلامتي داشته باشد.
وي افزود: شهرستان كلاله با دارا بودن ظرفيت ها و قابليت هاي مناسب در جهت توليد انواع ماهيان گرمابي، سردآبي و خاوياري، توانايي تامين پروتئين مصرفي شهرستان را دارد.
گفتني است ؛ در پايان اين كارگاه به شركت كنندگان گواهينامه پايان دوره اعطا شد.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)