10:03 PM 1397/12/21 تعداد بازدید: 132

  مدیر کل شیلات گلستان ؛ جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان آشنایی شهروندان با ماهی و میگو را افزایش می دهد

 

مدیر کل شیلات گلستان با تاکید بر اهمیت مصرف آبزیان در سلامتی مردم، اظهار کرد: لازم است که شهروندان ما با آبزیان و شیوه های طبخ آن به عنوان غذای سلامتی آشنا شوند و اطلاعات خود را در خصوص نحوه نگهداری و فواید آن افزایش دهند و جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان آشنایی شهروندان با ماهی و میگو را ارتقا می دهد.



 

مدیر کل شیلات گلستان با تاکید بر اهمیت مصرف آبزیان در سلامتی مردم، اظهار کرد: لازم است که شهروندان ما با آبزیان و شیوه های طبخ آن به عنوان غذای سلامتی آشنا شوند و اطلاعات خود را در خصوص نحوه نگهداری و فواید آن افزایش دهند و جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان آشنایی شهروندان با ماهی و میگو را ارتقا می دهد.

به گزارش روابط عمومی شیلات گلستان، مهندس سید جواد قدس علوی صبح سه شنبه 21 اسفند در مراسم افتتاح جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان در گرگان که با حضور مهندس صفوی فرماندار گرگان، دکتر مهاجر رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان،حجت الاسلام والمسلمین معصومی فر مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی گلستان، برگزار شد، تصریح کرد: با این جشنواره و کارگاه های آموزشی که در کنار آن در نظر گرفته شده نحوه نگهداری آبزیان، طبخ و غذاهایی که می توان در آنها از ماهی و میگو استفاده کرد با استفاده از تجارب اساتید برجسته ملی و استانی به علاقه مندان آموزش داده می شود.

وی افزود: در این جشنواره عرضه مستقیم آبزیانی که عمدتاً در کشور تولید می شود ، صورت می گیرد.

مدیر کل شیلات گلستان یادآور شد: در جشنواره بزرگ طبخ و برنامه های متنوعی برای تمامی رده های سنی در نظر گرفته شده چراکه ما معتقدیم ماهی غذای سلامتی برای کودکان، جوانان، میانسالان و سالمندان جامعه است.

قدس علوی ضمن تقدیر از تمامی دستگاهای مرتبط که در برپایی این جشنواره همراهی کرده اند، گفت: این جشنواره به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت و بازدید برای عموم در جشنواره بزرگ طبخ آبزیان شیلان گلستان آزاد خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: این جشنواره در واقع یکی از راهکارهای فرهنگ سازی برای مصرف آبزیان در جامعه خواهد بود  و یکی از مهم ترین اهداف آن با توجه به فواید ماهی و میگو برای سلامت انسان، قرار دادن این دو‌ آبزی در سبد خانوار ایرانی است.

لازم به ذکر است این جشنواره از تاریخ 21 الی 24 اسفند ماه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می شود و شامل بخش هایی از جمله  غرفه های عرضه محصولات شیلاتی، برگزاری همایش آبزیان، مسابقه آشپزی با محوریت ماهی و میگو بر پایه ی اصل سالم پزی، آموزش طبخ آبزیان توسط مربی بین المللی، مسابقات نقاشی ویژه کودکان و ... است.

گفتنی است زمان برگزاری همایش آبزیان و مسابقه آشپزی پنجشنبه 23 اسفند است که علاقمندان می توانند با طبخ انواع غذای آبزیان همراه با رعایت اصل سالم پزی در این جشنواره شرکت کرده و از جوایز نفیس بهره مند شوند.

 


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان