5:36 PM 1397/11/17 تعداد بازدید: 135

  پایان جشنواره طبخ آبزیان در گالیکش

 جشنواره طبخ آبزیان شهرستان گالیکش با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان، این جشنواره با شرکت بیش از 20 غذا از دستپخت بانوان گالیکش در مرکز آموز فنی و حرفه ای این شهرستان برگزار شد و در پایان 3 نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

مهم ترین آیتم برای داوری این جشنواره، نحوه طبخ صحیح، با روش های پخت سالم، اعم از آب پز و بخار پز و استفاده از سبزیجات در پخت و با صرفه بودن غذاها بوده است که برندگان این جشنواره  به اصل سالم پزی در آشپزی خود توجه لازم را داشته اند.

همچنین در این جشنواره که با اجرای برنامه های شاد و مفرح و برگزاری مسابقه  کودکانه و پرسش و پاسخ و اهدای جایزه برگزار شد.

گفتنی است خانم ها اعظم عصمت خسروی با طبخ غذای ماهی شکم پر، عاطفه گرامی با طبخ غذای مافین ماهی و صدیقه آدینه با طبخ غذای ماهی شکم پر از سوی هیئت داوران به عنوان نفرات اول تا سوم این جشنواره برگزیده شدند.

لازم به ذکر است جشنواره طبخ آبزیان شهرستان گالیکش با حضور فرماندار و سایر مسئولین شهرستان برگزار شد.


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان