3:09 PM 1397/11/14 تعداد بازدید: 42

  همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد؛ دوره آموزشی طبخ آبزیان در شهر خان ببین

 

رئیس اداره شیلات شهرستان رامیان و آزادشهر گفت: همزمان با دهه مبارک فجر و چهلمین بهار پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور بانوان شهر خان ببین برگزار شد.


 

رئیس اداره شیلات شهرستان رامیان و آزادشهر گفت: همزمان با دهه مبارک فجر و چهلمین بهار پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور بانوان شهر خان ببین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان، مهندس عباس صادقلو  با اعلام این خبر بیان داشت: در این کلاس آموزشی شرکت کنندگان با پخت صحیح انواع ماهی و میگو آشنا شدند و بیش از 5 نوع دستور پخت غذا به آنها آموزش داده شد.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این دوره آموزشی ترویج مصرف ماهی به  عنوان  غذای سلامتی در بین
خانواده ها بوده است، گفت: اهداف این دوره آموزشی آشنایی با نحوه طبخ صحیح و تنوع پخت آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار بوده است.

مهندس صادقلو گفت: این دوره آموزشی با حضور فعال و استقبال بیش از 50 نفر از بانوان شهر خان ببین برگزار گردید که در پایان شرکت کنندگان رضایت خود را از برگزاری دوره های اینچنینی اعلام داشتند.

گفتنی است کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان به مدت 2 روز در شهر خان ببین و به همت اداره کل شیلات گلستان در کانون حکیم فندرسکی این شهر حال برگزاری است.

 


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان