10:02 AM 1397/08/27 تعداد بازدید: 96

  ورود فرآورده های دریایی به صنعت فست فودها

 

در نخستین جشنواره کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده های دریایی، از چند نوع فرآورده جدید دریایی اعم از سوسیس، کالباس، ژامبون و ... برای ورود به صنعت فست فود رونمایی شد.


 

در نخستین جشنواره کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده های دریایی، از چند نوع فرآورده جدید دریایی اعم از سوسیس، کالباس، ژامبون و ... برای ورود به صنعت فست فود رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات گلستان، این جشنواره با هدف ترویج مصرف آبزیان، سالم سازی تغذیه و ایجاد مشاغل نوین با استفاده از صنعت آبزی، به مدت 2 روز با همکاری اداره کل شیلات گلستان و   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در دانشکده شیلات و محیط زیست این دانشگاه برگزار گردید.

در این جشنواره دکتر شویکلو، کارشناس شیلات و صنایع غذایی کشور با بیان سخنانی به معرفی و ایجاد
قابلیت های کارآفرینی به خصوص صنعت آبزی پروری در کشور پرداخت.

وی با اشاره به رشد و پیشرفت در زمینه فرآوری محصولات دریایی و ورود این فرآورده ها به صنعت غذایی نوین در جهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرآوری آبزیان، صنعتی در حال پیشرفت و مستعد کارآفرینی در کشور است که رشد بالای صید و آبزی پروری در سه دهه اخیر، تنوع فرآورده های شیلاتی در بازار، بالارفتن آگاهی مصرف کنندگان و فرهنگ مصرف آبزیان، رشد مصرف سرانه و وجود متخصصان و کارشناسان فرآوری آبزیان در رشته های مرتبط را می توان به عنوان دلایل این پیشرفت نام برد.

وی با بیان اینکه توسعه کارآفرینی آبزی می تواند توسعه کارآفرینی کشور را به همراه داشته باشد تصریح کرد: عرصه های کارآفرینی صنعت آبزی پروری بسیار زیاد است که بهبود کیفیت آبزیان، استفاده از فناوری های نوین برای فرآوری و بسته بندی، ساخت فرآورده های آماده ی مصرف و بازارپسند و بهره برداری بهینه از پسماند آبزیان از جمله این موارد هستند.

دکتر شویکلو گفت: در سال 2016 بیش از 150 میلیون تن آبزی به مصرف انسانی و 20 میلیون تن نیز به مصرف غیرخوراکی رسیده است که از جمله فرآورده های آبزیان استفاده از پودر استخوان ماهی است که در این زمینه اسکلت ماهی در شرایط بهداشتی خشک شده و به کشورهای آفریقایی جهت مصرف انسانی صادر می شود.

همچنین در ادامه این نشست دکتر شعبانپور رئیس دانشکده شیلات و محیط زیست و دکتر عادلی عضو هیئت علمی گروه فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز به ایراد سخنانی پرداختند.

گفتنی است در این جشنواره که با حضور طیف گسترده ای از دانشجویان رشته های مهندسی شیلات، فرآوری محصولات شیلاتی، تکثیر و پرورش و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، کارشناسان اداره کل شیلات استان و اساتید علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، بر آموزش و پژوهش در زمینه صنعت شیلات جهت ایجاد مشاغل نوین تاکید شد.

لازم به ذکر است جشنواره کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده های دریایی، با شعار افتخار به گذشته، امید به آینده، از سری برنامه های چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی شیلات استان، با همکاری این اداره کل و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار گردید که در روز دوم این جشنواره شکوفه خالقی مدرس آموزش طبخ آبزیان اداره کل شیلات گلستان، به ارائه آموزش چند نوع غذایی دریایی به حاضرین پرداخت.


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان